The Greatest Guide To Borduur en Opdruk

Wiki Article

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Alweer erg tevreden about mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende type blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

I am genuinely joyful about my get! The printing was fast and of really good quality, as well as the interaction with the owner was extremely nice. I undoubtedly advocate this store!

Het personaliseren van kleding satisfied borduurwerk is een ambacht dat al eeuwenlang wordt beoefend. Tegenwoordig combineert deze techniek traditionele vaardigheden satisfied moderne technologie. Bij het borduren van kleding wordt een ontwerp satisfied naald en draad in de stof aangebracht, wat resulteert in een duurzame en hoogwaardige afwerking.

Houd rekening achieved de plaatsing: ik bepaal zorgvuldig waar je het borduurwerk wilt hebben. Populaire plekken zijn de borst, mouw of rug.

I'm truly joyful about my buy! The printing was quick and of very superior quality, additionally the communication Along with the proprietor was very pleasurable. I undoubtedly recommend this store!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste brand te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Kies complementaire kleuren: Ik selecteer draadkleuren die goed passen bij de kleur van de kleding en je merkidentiteit.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Super fijn!

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele contact of een opvallend assertion, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van informal here t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Voordat ik uw brand borduur krijgt u altijd eerst een proef te zien. U kunt langskomen of, ik stuur u een foto of de proeflap.

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van emblem’s, namen of styles op diverse kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde product.

Report this wiki page